spe yang intai bl0g sya ya?? XD


SHout

Thursday, December 1, 2011

for some0ne that really in my heart

salam sume.. entry ariniew  memang entry sedih. yes.. sedih.. sya dah break up ngn idan.. yup.. that the truth...

sya dah xd pape ngn dia.. my mum xbg ada apa2 lagi ngn dia.. hati sya sakit sangat2.. sedih.. 

idan memang suka marah ech, suka maki ech n suka hina ech.. itu ech tak leyh tpu tp ech sayang dia sangat2.. jahat2 dia ttp ada baiknya dia.. i l0ve him s0 much.. 4 tahun kenal dia.. bukan satu jangka masa yang sekejap. bukan macam sehari dua.. bukan.. kenal dia banyak buat perubahan dalam diri ech.. kenal dia buat ech knal dunia..
kek hari jadi yang dia beli untuk ech tahun lepas.. ^__^
sepanjang kenal dia mcam2 yang menarik berlaku.. macam2 suka duka ngn dia.. ech ketawa ngn lawak dia. nagis ngn makian dia.. marah ngn kata2 dia.. sume ada.. jalan2 ngn dia.. g mane je yang ech nk g dia tak bawak.. g z00 pon dia bawak ech.
Mohammad Syahidan
niew  gmbar time kat z00

ya dia memang hanya se0rang askar biasa.. xd pangkat tinggi p0n.. juz biasa ja.. muka mcm p0y0 tp ech tau hati dia.. hati dia baik.. dia memang eg0 tinggi dan selalu rasa diri dia bgus.. hihihi.. bia lah ech kutuk dia.. dalam ati hanya ech ja yang tau.. cbe tnya kat mane jer yang xd kenangan ngn dia.. sume tmpat.. 

dah 3-4 hari mata ech berendam air mata.. ech sayang dia sangat2.. tp ech lagi sayang mak n ayah ech.. knapa dia xleyh jadi mcm mak n ayah ech nk.. ech dah tak tau nk pjuk mak ech cmane dah.. dah buntu..




ngn moto niew dia bawak ech jalan merata2..

td ech call mak. ech tnya kat mak, tak leyh ker idan jadi KAWAN ech ja.. mak tak bg.. smpy nagis2.. ech sedih ble dengar mak nangis cmtu. tp hati ech lagi sedih.. kalo ye pon xleyh couple tp bg lah ech kawan ngn dia..

kenangan ngan dia.. berlambak2.. banyak sngat.. dia bwak ech naik m0t0 dia g jln2 sana sini. klo ech xblik umah time kt kolej dulu tiap malam dia bawak ech makan puyuh goreng.. ya allah. nagis lagi tme tulis bnda niew.. ech rindu dia.. last ech jumpa dia tme pose aritu.. yup.. last.. bulan 8 aritu ja.. sngat2 lama x jumpa dia.. tup2 kna putus..

ech mintak tempoh kat mak. ech tak leyh trus cmniew... ech sayang dia.. ech perlukn dia.. perlukan semangat dia.. perlukan kata2 dia.. ech perlukan dia. ech sayang dia.. sayang sangat2..

ech tak tau nk ckp camne.. klo lah bleh undur blik masa n perangai idan jadi ok.. tak kn jadi cmniew.. 

dah lah. ech d xm jap g.. doakan ech.. bye.. 

1 comment:

chocmallow said...
This comment has been removed by the author.