spe yang intai bl0g sya ya?? XD


SHout

Thursday, December 30, 2010

b0la oh b0la

salam,salam 1 malaysia,salam perpaduan,salam bola..
hihi..
berita hari ini..
pasukan bola MALAYSIA telah berjaya membawa pulang PIALA SUZUKI bagi edisi kali ini..
laporan tamat
hihihi..


korang mesti dah hepy pasal b0la kn.
maaf ya lambat update..
semalam agak bz ngn nk daftar bagai..
so sya utamakan yang tu..
soory ya..
urm..
TAHNIAH PASUKAN HARIMAU MALAYA
ngauman kita mampu memecahkan pekik dan bising pasukan SANG GARUDA..
kesebelasan yang kita turunkn memang terbaik especially kite nyer keeper yang ayah panggil the magnet boy..
memang power giler lah..
bnyk peluang gol dari pihak lawan berjaya ditangkis..
terhebat..
:)
bintang malaysia..
p/s:thanks ya sebab korang kami cuti esok..hihihi
khairul fahmi che mat
keeper ( the magnet boy)
safee sali..
the super striker
the faster man in field
p/s:minat gler tngok dia bawak bola time gol pertama ( klo x salah) tok malaysia yang safee sali golkn time kat bukit jalil..
s.kunalan
:)

klo boleh nk msukkn sume tp sya sngat2 penat..
tak msukkan gmbar bukan bermakna mereka tak hebat ya kawan2..
tnapa semangat berpasukan tak kn adanya kemenangan..
juz tok FAM truskn mencari bakat baru kerana sya pcya negara kita mampu menjadi antara pasukan yang bakal memegang PIALA DUNIA



TAHNIAH SEKALI LAGI KEPADA PASUKAN MALAYSIA ATS KEMENANGAN KITA..AKHIR KATA DARI EISYA..
MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA
SALAM SAYANG


p/s:yeye esok cuti..hahahaha

1 comment:

aNi MuSiCa said...

terbaek wok!!!! ^___^